Info / tarieven

Info & Openingstijden

  • Kinderdagverblijf Betsie Boe is 5 dagen per week geopend van 07.15 tot 18.15 uur.

U kunt uw kind brengen van 07.15 tot 9.00 uur
U kunt uw kind ophalen van 16.30 tot 18.15 uur

De minimale afname bedraagt 1 dag van 11 uur.
Op nationale feestdagen en tussen kerst en oud & nieuw zijn wij gesloten.

   • De Peutergroep is tijdens schoolweken op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend geopend van 08.30 tot 13.00 uur.

U kunt uw kind brengen van 08.30 tot 9:00 uur
U kunt uw kind ophalen van 12.30 tot 13.00 uur

Tijdens schoolvakanties is de Peutergroep gesloten.
Voor meer informatie over het aanbod op de peutergroep en aanmelden: zie aanbod peuteropvang

  • Ook de BuitenSchoolse Opvang van Betsie Boe is 5 dagen per week geopend.
   Op maandag, dinsdag en donderdag: van 14.45u tot 18.15u
   Op woensdag en vrijdag: van 12.30u tot 18.15u

Wij halen de kinderen op van school (basisschool de Wilderen in Waalre) en u kunt uw kind ophalen van 16.30u tot 18.15u.
Op studiedagen en tijdens schoolvakanties zijn wij open van 8.15u tot 18.15u. U kunt uw kind dan brengen van 08:15u tot 9:00u, ophalen kan van 16:30u tot 18:15u.

Voor meer informatie over aanmelden en opvang van BSO tijdens schoolvakanties en studiedagen: zie Opvang tijdens vakantie:studiedagen BSO

Ook voor de BSO geldt dat Betsie Boe op nationale feestdagen en tussen kerst en oud & nieuw is gesloten.

Tarieven

Voor een overzicht van onze tarieven (kinderopvang en BuitenSchoolse Opvang) kunt u op onderstaande link klikken.

Tarieven Kinderopvang 2024

Info en tarieven BSO 2024

Teruggave belastingdienst

Per 1 januari 2005 regelt de Wet Kinderopvang de financiering van kinderopvang. Indien beide ouders een baan hebben of studeren en uw kind gaat naar een geregistreerde kinderopvang (zoals Betsie Boe), dan komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. De kosten worden dan voor het grootste gedeelte vergoed, dit is afhankelijk van uw gezamenlijke inkomen en het aantal kinderen dat naar een kinderopvang gaat. Voor meer informatie of het aanvragen van kinderopvangtoeslag kunt u terecht bij www.toeslagen.nl of www.belastingdienst.nl.

Aanmelden

Aanmelden bij Betsie Boe kan door het sturen van een mailtje naar info@betsieboe.nl. Wij zullen u dan informeren over de plaatsingsmogelijkheden en een aanmeldingsformulier toesturen. Hiermee gaat u nog geen verplichting aan en er zijn ook geen kosten aan verbonden.

Bent u nog niet bij Betsie Boe geweest voor een kennismaking en een rondleiding? Mail ons gerust om een afspraak te maken. U bent van harte welkom!

Aanmeldingen van nieuwe (ongeboren) kinderen waarvan de opvang niet binnen 6 maanden dient in te gaan worden op datum van aanmelding op de contactlijst van Betsie Boe geplaatst. Broertjes en zusjes van kinderen die al op de opvang zitten zullen bij plaatsing voorrang hebben. Een half jaar voor start van de opvang nemen wij contact op om te kijken of uw kind bij Betsie Boe geplaatst kan worden.

Wanneer er een kindplaats beschikbaar is, zullen we een plaatsingsovereenkomst in orde maken. Wanneer wij een plaatsingsovereenkomst ondertekend van u hebben ontvangen, is uw plaatsing definitief.

Ziekte

Kinderen worden wel eens ziek. Een verkoudheid, griep of verhoging; het hoort er allemaal bij. Om te kunnen beoordelen of uw kind bij ziekte kinderopvang Betsie Boe kan blijven bezoeken, hanteren wij als basis de richtlijnen van de GGD. Daarnaast kijken we ook naar uw kind zelf. Ieder kind is uniek en ieder kind reageert anders op een flinke verkoudheid of verhoging.

Wij verstaan onder een ziek kind: een kind dat zich zichtbaar niet lekker voelt, over pijn klaagt of meer dan 38,5 graden koorts heeft. Een ziek kind heeft speciale zorg en aandacht nodig die bij Betsie Boe niet altijd voldoende geboden kan worden. Als uw kind op de groep niet de rust kan vinden die hij nodig heeft, dan nemen wij contact met u op om te overleggen wat te doen in deze situatie.

Als uw kind ziek is, dan verzoeken wij u dit telefonisch of via de ouderlogin te melden, vóór 09:00 uur.

Gebruik van medicijnen: moet uw kind medicijnen gebruiken, al dan niet op voorschrift van een huisarts of specialist, geef dit dan duidelijk door aan de medewerkster en geef aan hen door hoe ermee om te gaan. Tevens moet u een verklaring voor het toedienen van de betreffende medicijnen tekenen. De medicijnverklaring is verkrijgbaar bij de medewerkster op de groep, u kunt deze ook via onderstaande link downloaden zodat u deze vooraf in kunt vullen.
Medicijnverklaring Betsie Boe

Informatieboekje

Voor het informatieboekje van Betsie Boe kunt u op onderstaande link klikken:

INFORMATIEBOEKJE

Algemene Voorwaarden Kinderopvang

Voor de Algemene Voorwaarden Kinderopvang kunt u op de onderstaande link klikken:

Algemene voorwaarden voor kinderopvang (KDV en BSO)

Privacy

Voor het privacy reglement van Betsie Boe, kunt u op de onderstaande link klikken:

privacy-statement-Betsie Boe

... waar kinderen natuurlijk de ruimte hebben! Bekijk onze Facebook pagina Verenigde Agrarische Kinderopvang